DHIDES té un desig:

6de febr.
2015

Volem gestionar un pis d’emergències socials o pis per a dones en situació de violència que urgentment necessiten sortir del domicili en què viuen.

Si ets de Tarragona i tens un pis que no utilitzes, no ho vols llogar perquè són “massa lios” però et sembla bé cedir o llogar-lo a un preu simbòlic perquè es dugui a terme una acció social, tu ets a qui busquem. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem el projecte.

Rosa Casas: 685 151 013
associaciodhides@gmail.com

On les institucions no arriben la ciutadania implicada i unida si.

salutacions !!

nous reptes per al 2015!

20de gen.
2015

Hola !! DHIDES torna carregada d’energia i nous reptes per a aquest 2015.
Actualment estem buscant una o un profe de hip hop-break-funky per fer classes al local d’una associació de veïns de Tarragona.

Horaris i grups:

  • els dimarts de 17 a 18h per a menors de 6 anys (Hip-hop o funky)
  • els dimarts de 18 a 19’30 per a nens i nenes de 7 a 11 anys (hip-hop o funky)
  • i els divendres de 17 a 19h per a majors de 12 anys, es podria combinar hip-hop-break o funky

Aquelles persones que estigueu interessades truqueu a Rosa Casas: al 685.151.013.

Ajudeu-nos a compartir aquesta informació, alguna persona que conegueu de Tarragona, i que pugui fer-ho, podrien venir-li molt bé uns ingressos extres :)

 

 

Les DHIDES canviem de local

29d’oct.
2014

La nostra essència es manté perenne en la lluita per aconseguir fer visible, qüestionar i finalment eradicar les desigualtats socials i la lluita per millorar la qualitat de vida de la ciutadania a través de la igualtat d’oportunitats.

Des DHIDES tenim un somni i tu surts en ell. Acosta’t, descobreix, imagina i implica’t en aquest nou projecte.

Lluitem per la igualtat amb programes d’acompanyament a les dones en situació de violència i programes de coeducació a les escoles.

Aquests últims dies estem experimentant molts canvis les DHIDES.

Canviem de local … però no d’activitat! En breu us informarem.

Persona de Contacte: Rosa Cases 685 151 013

Com col·laboro??

8d’oct.
2014

DHIDES us proposa noves formes amb les que podeu col · laborar amb nosaltres.

Volem aconseguir, entre totes i tots, combatre les desigualtats i la violència.

Les persones que estem en DHIDES ho fem voluntàriament però hi ha moltes despeses que cobrir i necessitem la vostra col · laboració econòmica també. Uneix-te a una entitat real, que combat la violència i les desigualtats des de la primera línia i que aconsegueix que fins en els pitjors moments les persones somriguin i creguin que val la pena lluitar per estar millor :)

Anima’t. Fes-te soci / a per només 25 € al mes!

Inauguració!

3d’oct.
2014

Avui divendres a les 20h inaugurem el nou Espai (Te)!
Inaugurem una nova proposta DHIDES . Vine a donar-nos el teu suport ! Tindrem per degustar els nostres tes , vi o refrescs variats. Vine a conèixer tot el que oferim.

No creiem en les desigualtats i lluitem contra l’estrès de la vida moderna amb noves tècniques de relaxament.Vine a DHIDES! Vine a conèixer el nostre ESPAI T(E) !

+ Info : associaciodhides.com

I la amiga @anduluplandu amb les seves il·lustracions serà l’encarregada de decorar l’espai. T’ho perdràs? T’esperem!
Consulta horaris i activitats de l’ESPAI T(E) al nostre web: http://associaciodhides.com/2014/09/lespai-te-de-dhides

Reportatge de Dhides al Notícies Tarragona.

Reportatge de Dhides al Notícies Tarragona.

El nou espai TE de DHIDES

16de set.
2014

L’espai TE de DHIDES ofereix tranquil·litat i harmonia, amb música i llums suaus pretenem aconseguir un espai de relaxació lliure dels aparells que fan la nostra vida monòtona i estressant, un espai senzill on trobar-se, conversar i gaudir dels petits moments ja sigui assaborint un producte tan sa i natural com el te, una beguda amb innumerables propietats beneficioses per a la nostra salut en totes les seves varietats, ja sigui realitzant les saludables activitats que es proposen.

A més, introduïm un nou concepte, l’”assessora-Te”. Continuant en la línia dels projectes de l’entitat, les persones a l’espai T(e) tenen al seu abast l’oportunitat d’obtenir assessorament, a partir d’un donatiu mínim de 5€, en diversos temes legals, laborals i socials, donat que comptem amb un equip de professionals que col·laboren amb nosaltres per oferir aquest servei: advocades, tècniques en relacions laborals i treballadores socials.

Horaris Espai T(e)

De dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 i divendres i dissabtes de 18:30 a 22:30h

Les activitats s’iniciaran la setmana del 6 d’octubre de 2014. Cal inscriure’s prèviament trucant al 685 151 013, presencialment al local de DHIDES, Pl. dels àngels, num 2 (Tarragona) o enviant un correu a associaciodhides@gmail.com

Per la igualtat… fem DHIDES!

KOMAKASA :

4d’ag.
2014

A DHIDES tenim l’espai i les idees, les ganes i la motivació, els instruments necessaris i el projecte inicial.

Oferim un espai perquè participeu des de l’inici amb aquest projecte: una escola lliure per a famílies amb nenes i nens de 0 a 6 anys.

+ info: Projecte escola lliure Komakasa

Aquí teniu el video resum del què hem estat fent el 2014 :)

Menció especial a la Tatiana. La companya que ens ha ajudat a tirar endavant durant aquests dos anys de vida DHIDES! Ella ara se’n va en un projecte personal a l’estranger.

T’esperem a la tornada amiga! :)

Este es otro de los sueños cumplidos de esta soñadora que no se cansa de soñar utopías hacia las que caminar. Gracias Tatiana Romero por haberlo vivido conmigo tan intensamente y por el enorme regalo de conocerte.
Gracias a las personas que os habéis asociado a DHIDES porque esto es posible gracias a vuestras aportaciones y gracias a las familias que escogen nuestro espacio para que sus hijos e hijas sueñen con nosotras y crean que un mundo mas amable, igualitario y libre es posible.
Para las personas que os queráis acercar a nuestro proyecto de educación libre, o cualquier otro de nuestros proyectos, están abiertas las inscripciones para el próximo curso 2014-2015, contactadnos como queráis, facebook, mail, teléfono, siempre estamos ahí.

ROSA

Viu de nou un estiu lliure, divertit i diferent a Tarragona!

8de maig
2014

Viu un estiu lliure, divertit i diferent a Tarragona! L’any passat va ser genial :)

Del 26 de juny fins el 10 de setembre us proposem un casal d’estiu econòmic i de qualitat. A Dhdies comptem amb monitors i monitores especialitstes que cuidaran dels vostres nens i nenes i que faran que aquestes siguin unes vacances inoblidables!

Hem preparat un munt d’activitats a l’aire lliure, com anar a la platja, d’excursió i aprofitar tots els espais públics que en ofereix la nostra ciutat, jardins, parcs, piscina… i experiències artístiques per passar-ho bé i conèixer gent! Farem teatre, grafittis, ball … tot un munt de tallers impartits per gent experta. Per a nens i nenes fins a 14 anys a partir de només 30€ la setmana!

I a més a més volem facilitar-te les coses: t’oferim acollida matinal i menjador!
Reunió informativa el dissabte 24 de maig a les 11h al local Dhides!

L’any passat va ser tot un èxit, així que correu!! Són places limitades!!

EXPO: Arte para un aborto libre

24de març
2014

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del projecte “Art per a un avortament lliure” i la primera exposició de les obres participants el dia 30 de Març.

Ens reunirem prèviament a la “Plaça dels Despullats” a les 11:30 h de la Rambla Nova amb les obres en mà i fer un recorregut a manera de Walking Gallery fins al Centre Dhides i allà penjar les obres.
Estaria molt bé la màxima concentració de gent a la plaça per donar notorietat a l’esdeveniment.

Com a element diferenciador us demanaria portar un element de color lila (barret, gorra, mocador, samarreta, roba en general) i així tenyir la Rambla de color violeta i mostrar plena d’art.

¿Dia?

30 març 2014

On?

11:30 h de la Rambla Nova (estàtua dels Despullats)

12h Local de Dhides (Pl. dels Àngels núm 2, de Tarragona)

Segueix l’esdeveniment:

#arteparaunabortolibre

8 de març

5de març
2014

El 8 de març és la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Però cal un dia per celebrar que les dones treballem??
Hi ha un dia de l’Home treballador? No som iguals??
Es va triar aquesta data per la celebració per commemorar la mort, al 1911, de 140 treballadores que feien vaga en una indústria tèxtil a Nova York, quan el patró va calar foc a la fàbrica.
És un diada tradicionalment aprofitada per reivindicar el feminisme (extret de Dia de la Dona Treballadora)

Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO