Espai Dhides

L’ESPAI DHIDES parteix de la necessitat de un replantejament:

Per a DHIDES és tot un repte ampliar l’abast del nostre projecte igualitari a tota la ciutadania, a grans i petits, a homes i dones, en situació de risc o no, i oferir un espai amb uns serveis i productes coherents amb els valors de la nostra entitat: els valors de la igualtat, de la llibertat, de la tolerància i de la solidaritat, amb la finalitat de poder autogestionar-nos i continuar oferint, com sempre em fet, gratuïtament, els programes socials que estem duent a terme.

Per aquest motiu estem dotant l’espai DHIDES de diversos serveis i productes dels què podeu fer us tota la ciutadania que, prèviament, s’associi amb nosaltres, acomplint amb una doble missió:

per una banda oferir productes i serveis de qualitat des d'una perspectiva de gènere

Productes

 • contes que no reproduexin estereotips sexistes
 • literatura feminista
 • joguines no sexistes
 • productes d’artesania de persones artesanes del territori

Serveis

 • espai de joc lliure per a infants: un espai adequat amb diversos materials i joguines no sexistes, per a famílies que busquen un espai diferent on els seus fills i filles juguin i aprenguin des de la igualtat i la llibertat.
 • espai juguetoteca: per fomentar l’ús de joguines no sexistes. Aquestes joguines es poden endur a casa a un preu simbòlic i durant uns dies, igual que es fa amb els llibres a la biblioteca.
 • espai lletres lliures: on es poden consultar una varietat de llibres especialitzats en igualtat i gènere així com contes igualitaris que replantegen nous models d’interacció i no reprodueixen sexisme, mentre preneu un beure i que també es poden comprar.
 • Espai mens sana en corpore sano: on oferim una àmplia oferta d’activitats psico-físiques com dansa del ventre, pilates, gimnàsia conscient, tonificació i d’altres a un preu solidari més que asequible.
 • Espai relaxa-Té: un espai on podreu relaxar-vos i prendre un “self-service tè-cafè-refresc-cervesa-vi” decidint el que voleu pagar! Pensem que en èpoques de crisi la generositat humana encara es manté ferma quan ens deixen llibertat per fer-ne ús.
 • Servei escoles coeducatives, servei d’assessorament a les escoles en matèria de coeducació, proposta de tallers sobre la construcció del gènere i l’aprenentatge de la diferència, seminaris de formació per a docents, i acompanyament a les escoles si volen realitzar un pal d’igualtat intern per començar a posar fil a l’agulla i iniciar el procès de transformació dels aprenentatges de gènere.
 • Servei empreses igualitàries un servei per a empreses per acompanyar-les en el seu camí cap a la implementació de la igualtat en l’àmbit laboral: diagnòstics de gènere, disseny del pla d’igualtat, accions per a acomplir els objectius, formació a la plantilla i a les cúpules directives, col·laboració en el protocol d’assetjament sexual i per raó de sexe i les que les empreses requereixin a demanda.
 • Altres activitats, DHIDES és un projecte viu, per tant anirem incorporant aquells serveis i activitats que proposeu i que tinguin coherència amb els nostres valors i missió.
 • Servei de cessió d’espais: Des de DHIDES us oferim el nostre local durant els dies de cada dia o caps de setmana, segons disponibilitat, per tal que pogueu dur a terme les vostres activitats, cursos, tallers, trobades, aniversaris, etc…

Contactar

Utilitza el següent formulari per contactar amb nosaltres.
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO