Obrim inscripcions: Escola Lliure KOMAKASA!!

5de febr.
2014

Projecte “Escola Lliure”, la primera a la ciutat!

A DHIDES tenim l’espai i les idees, les ganes i la motivació, els instruments necessaris i el projecte inicial. Oferim un espai perquè participeu des de l’inici amb aquest projecte: una escola lliure per a famílies amb nenes i nens de 0 a 6 anys.

Si esteu buscant un espai educatiu basat en els principis d’ igualtat, llibertat, participació social i solidaritat, veniu, informeu-vos i participeu, és tota una oportunitat!

Per inscripcions es pot omplir el formulari d’aquesta pàgina, o directament a l’ESPAI DHIDES (Pl. dels Àngels núm.2 de Tarragona).

Per qualsevol consulta o aclariment també podeu trucar al 685151013 (Rosa Casas).

*Per utilitzar l’espai, fer les activitats i adquirir productes o serveis cal associar-se a DHIDES (25€ / trimestrals que es faran efectius els mesos de novembre, febrer, maig i agost). Amb la teva col·laboració continuarem treballant per la igualtat.

+ info sobre l’escoleta lliure

escuela, libre, niños, infantil, guardería, tarragona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


6 − = 3

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO