Viu de nou un estiu lliure, divertit i diferent a Tarragona!

8de maig
2014

Viu un estiu lliure, divertit i diferent a Tarragona! L’any passat va ser genial :)

Del 26 de juny fins el 10 de setembre us proposem un casal d’estiu econòmic i de qualitat. A Dhdies comptem amb monitors i monitores especialitstes que cuidaran dels vostres nens i nenes i que faran que aquestes siguin unes vacances inoblidables!

Hem preparat un munt d’activitats a l’aire lliure, com anar a la platja, d’excursió i aprofitar tots els espais públics que en ofereix la nostra ciutat, jardins, parcs, piscina… i experiències artístiques per passar-ho bé i conèixer gent! Farem teatre, grafittis, ball … tot un munt de tallers impartits per gent experta. Per a nens i nenes fins a 14 anys a partir de només 30€ la setmana!

I a més a més volem facilitar-te les coses: t’oferim acollida matinal i menjador!
Reunió informativa el dissabte 24 de maig a les 11h al local Dhides!

L’any passat va ser tot un èxit, així que correu!! Són places limitades!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


9 + = 10

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO