El nou espai TE de DHIDES

16de set.
2014

L’espai TE de DHIDES ofereix tranquil·litat i harmonia, amb música i llums suaus pretenem aconseguir un espai de relaxació lliure dels aparells que fan la nostra vida monòtona i estressant, un espai senzill on trobar-se, conversar i gaudir dels petits moments ja sigui assaborint un producte tan sa i natural com el te, una beguda amb innumerables propietats beneficioses per a la nostra salut en totes les seves varietats, ja sigui realitzant les saludables activitats que es proposen.

A més, introduïm un nou concepte, l’”assessora-Te”. Continuant en la línia dels projectes de l’entitat, les persones a l’espai T(e) tenen al seu abast l’oportunitat d’obtenir assessorament, a partir d’un donatiu mínim de 5€, en diversos temes legals, laborals i socials, donat que comptem amb un equip de professionals que col·laboren amb nosaltres per oferir aquest servei: advocades, tècniques en relacions laborals i treballadores socials.

Horaris Espai T(e)

De dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 i divendres i dissabtes de 18:30 a 22:30h

Les activitats s’iniciaran la setmana del 6 d’octubre de 2014. Cal inscriure’s prèviament trucant al 685 151 013, presencialment al local de DHIDES, Pl. dels àngels, num 2 (Tarragona) o enviant un correu a associaciodhides@gmail.com

Per la igualtat… fem DHIDES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


+ 1 = 8

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO