Revolució és nom de dona!

5mar
2013

Aquest dijous la Rosa Casas, la presidenta i fundadora de DHIDES participa com a moderadora al col·loqui sobre el feminisme a l’esquerra transformadora. Vine a donar la teva opinió!! tothom és lliure de dir la seva, amb respecte i convicció! Ens movem per transformar des de la igualtat.

Quan?
dijous 7 de març a les 19h.

On?
Cafè del Teatre. Carrer Major 15, Reus.

+info: alternativajovetarragona.wordpress.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


9 − 6 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO