Dia Escolar de la No-violència i la Pau

30gen
2013

El dia 30 de gener es commemora l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi.

Coincidint amb aquesta efemèride, des de fa 47 anys se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). Durant la jornada, escoles i centres educatius d’arreu del món organitzen tot tipus d’activitats per difondre els valors de la noviolència i la pau. L’Associació Dhides també vol sumar-se a aquesta jornada ajudant a difondre l’efemèride.

El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: “Amor universal, No-violència i Pau. L’Amor universal és millor que l’egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra”.

Més informació: denip.webcindario.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


− 1 = 3

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO