Moltes activitats de Nadal a DHIDES!

18des
2012

Del 22 de desembre al 6 de gener a Dhides hem preparat un Nadal Ple d’activitats per a nens i nenes de 4 a 12 anys*

(també nens i nenes més petits de 4 anys, sempre i quan vinguin acompanyats d’una persona responsable major de 16 anys: pare, mare, avi, àvia, etc.)

  • Podeu escollir els tallers o activitats que més us agradin i els dies que preferiu.
  • Caldrà que formalitzeu la inscripció trucant per telèfon al 685 151 013. Posteriorment caldrà que envieu un missatge a associaciodhides@gmail.com amb les dades del nen i/o nena i el justificant de pagament. També podeu portar el justificant de pagament al nostre local en horari de 17 a 20h de dilluns a divendres.
  • On som? Plaça dels Àngels, 2 entresòl-esquerre. 43003 de Tarragona
  • El període d’inscripció es del 14 al 20 de desembre de 2012 i s’assignaran les places per rigorós ordre d’inscripció S’entendrà per inscrit una vegada s’hagi fet el pagament al núm de c/c de “la Caixa” 2100-1413-32-0200081139 ó
    directament al nostre local.
  • L’horari de totes les activitats serà de 10:30h a 13:30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


6 + 6 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO