Escola de Capacitació i Formació de DHIDES “Pilar Villodre”

9set
2013

Us volem presentar l’Escola de Capacitació i Formació de DHIDES “Pilar Villodre”, en memòria de la nostra principal mecenes i gran dona, neix de la necessitat de reflexió i formació des de la perspectiva de gènere per a la transformació dels rols i esquemes socials que posen en segon pla el principi del femení generant així les desigualtats socials per raó de gènere.

La matrícula és oberta tot l’any per possibilitar la reserva de plaça.

Els beneficis íntegres dels nostres cursos es destinen a finançar els nostres projectes socioeducatius: el Programa d’acompanyament a dones en situació de violència, el programa d’acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat social i l’Escola lliure “Komakasa”. 

+ informació: associaciodhides.com/formacio-i-insercio/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


2 + 8 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO