No a la violència masclista! -

30de jul.
2013

El 52% de les dones que ha atès el 900 900 120 i que conviuen amb el seu agressor tenen fills i filles vivint dins el nucli familiar

El telèfon 900 900 120 que l’Institut Català de les Dones, del Departament de Benestar Social i Família, posa a disposició de les dones en situació de violència masclista ha atès entre els mesos de gener i juny 4.003 trucades, que representen una mitjana de 717 trucades mensuals.

El 66% de les trucades han estat produïdes per situacions de violència psicològica i el 27% per violència física.

De l’anàlisi de les trucades es desprèn que en el 93% de les ocasions es tracta de violència masclista en la parella. L’agressor en aquests casos és en un 66% de les ocasions la parella actual i en un 34%, l’exparella. En concret, el 52% de les dones que conviuen amb el seu agressor i que s’han adreçat al 900 900 120 tenen fills i filles menors vivint dins el nucli familiar.

Font: gencat.cat

Atenció!

Dones, no heu de aguantar això!! Si teniu por, esteu confoses i no sabeu a qui acudir … a DHIDES us ajudarem!! Si us plau, ens trobareu a la Plaça dels Àngels de Tarragona (al costat de la Plaça del Rei). Estem a la vostra disposició. Tenim la capacitat i la intenció de no deixar-vos soles. Podeu venir a veure’ns o trucar al 685 151 013 o enviar-nos un correu associaciodhides@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


2 + 8 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO