taller de “dits màgics” a Dhides

18de juny
2013

El proper 19 de juny fem un taller de jin shin juytsu per a  nens i nenes, de 19 a 20:30h.

què és?

JIN SHIN JYUTSU és un art japonès d’harmonització de l’energia vital.

És una pràctica senzilla que m’ajuda a mantenir-me en equilibri en la meva vida diària.

S’empren les mans com si fossin els “cables per recarregar la bateria”, fent “ponts de transmissió” mitjançant un toc suau en diferents àrees del cos que anomenem “panys energètiques de seguretat”. Les nostres actituds i forma de vida desequilibrada, poden provocar que aquestes panys es tanquin, la qual cosa pot arribar a provocar símptomes físics i ser l’origen de la manca de salut. La bona notícia és que amb les mans es pot restablir molt fàcilment l’equilibri.

¡Jin Shin Jyutsu serveix per a tots: als nadons, nens, adolescents, gent gran, embarassades, als malalts i als que estan bé!

Preu per família: 16€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


7 + 3 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO