Comença l’estiu amb DHIDES!

21de juny
2013

Segons càlculs de l’Observatori Astronòmic Nacional l’estiu de 2013 comença el divendres 21 de juny a la 07h 04m hora oficial peninsular, una hora menys a Canàries. Aquesta estació, que és la més llarga de l’any des de fa alguns segles, durarà 93 dies i 15 hores, i acabarà el 22 de setembre amb el començament de la tardor.

Des del punt de vista astronòmic, el cel matutí de l’estiu del 2013 estarà dominat per la presència de Mart i Júpiter. La primera lluna plena de l’estiu es donarà el 23 de juny, la nit de Sant Joan!! Segr que passen coses màgiques, estigueu atents i atentes! :)

I com comença l’estiuet, la calor i els dies llargs … has pensat apuntar als teus fills i filles al Casal de DHIDES?? Aquí més informació: Casal Dhides.
Passa un estiu ple de color, que no calor!, Amb Dhides!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


8 + 3 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO