Perquè de mare només n’hi ha una!

1de maig
2013

El dia de la mare és una celebració que a Espanya es fa el primer diumenge de maig per honorar totes les mares. Les primeres celebracions del Dia de la Mare es remunten a l’antiga Grècia, on se li rendien honors a Rea, la mare dels déus Zeus, Posidó i Hades.

Les marques aprofiten per suggerir de manera més o menys insistent en què comprem un regal fabulós per a la nostra mare… però no creieu que amb una bona abraçada i un gran “t’estimo” la nostra mare ja en té prou? Des de Dhides us animem a dir “t’estimo” a les vostres mares! Una paraula que, de vegades, sembla que costa dir.

I acabem aquest post amb una recomanació: coneixeu el llibre “Un món de mares“? Explica que hi ha 25 tipus de mares: des dels poders de Mare Fada fins la destresa de Mamà bòlid, de la calor de Mare Xemeneia a les bogeries de Mare Muntanya Russa, de les càlides notes de Mare Mozart al misteri de Mare Dragona. Un llibre ple de màgia que ens transporta de nou a la infància.

Feliç dia de la mare!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


9 − 2 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO