celebrem el Dia Internacional de la Família

7de maig
2013

El 20 de setembre de 1993, l’Assemblea General de les Nacions Unides va decidir que el 15 de maig de cada any se celebri el Dia Internacional de la Família, amb vista a crear una major consciència de les qüestions relacionades amb la família i millorar la capacitat institucional de les nacions per fer front, mitjançant l’aplicació de polítiques àmplies, als problemes relacionats amb la família.

Avui a  Dhides també celebrem que existeixen múltiples tipus i formes de famílies i totes i cadascuna d’elles són igual d’importants i vàlides. Així que feliç dia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


9 + = 10

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO