Feliç Sant Jordi!

19abr
2013

El 23 d’abril, els catalans sortim al carrer i omplim les Rambles de gom a gom per celebrar la festivitat de Sant Jordi, patró de Catalunya. Les roses, els llibres i les senyeres ocupen els carrers i les places d’arreu del país. És un dia en què tradicionalment a Catalunya les parelles es regalen una rosa i un llibre. La Diada té un caire reivindicatiu de la cultura catalana i molts balcons s’engalanen amb la bandera de Catalunya. La de Sant Jordi ha estat declarada Festa Nacional de Catalunya per la Generalitat, però aquest dia no és festa laboral: és feiner i lectiu per als estudiants. Tot i això, us animem a sortir a passejar per la Rambla de Tarragona, des del Balcó fins l’estàtua dels castellers, que ben bonica i plena de vida és!! Feliç dia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


+ 6 = 9

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO