Conferència-col·loqui “bàsquet femení, bàsquet d’igualtat?”

2mar
2013

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el Club Bàsquet Base Tarragona celebra divendres la conferència-col.loqui “BÀSQUET FEMENÍ, BÀSQUET D’IGUALTAT?” amb la psicòloga esportiva Meritxell Bellatriu i Patricia Hernández, ex-jugadora olímpica de basquetbol i membre de la Comissió Esportiva del Club BBT. Nosaltres hi anirem… Véns?

Quan?
Dia 8 de març

On?
Sala d’actes de l’IMET, Av. Ramón i Cajal núm. 70 de Tarragona, a les 18h.

Més info a info@basquetbasetgn.com
Aforament limitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


3 + 2 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO