Avui se celebra el Dia Mundial del Treball Social

19mar
2013

L’objectiu d’aquest dia és conscienciar la societat sobre les contribucions del treball social i donar reconeixement als i les treballadores d’aquest àmbit.

És en aquest temps d’especials dificultats quan els serveis socials, amb els treballadors i treballadores socials com agents de canvi, són indispensables per a conèixer i pal·liar els efectes de la crisis generalitzada que moltes famílies tarragonines pateixen.

Dhides formem part d’aquest col·lectiu, doncs comptem en el nostre equip, amb professionals de la matèria que volen ajudar a les dones i homes que es troben en temes d’exclusió social i igualtat de gènere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


+ 4 = 11

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO