Jornada de portes obertes: Chi Kung

22feb
2013

Els propers 26 i 28 de febrer de 19 a 20h farem jornada de portes obertes a l’Espai Dhides. Presentem el Chi Kung, una disciplina xinesa ben antiga que ens ajudarà a mantenir en forma el cos i la ment. Apropa’t a conèixer-ho i ajuda’ns a fer difusió!

Què és exactament?

El Chi Kung forma part de la medicina tradicional xinesa juntament amb l’acupuntura, moxibustió o els massatges, amb més
de 3.000 anys d’antiguetat.

La composició de la paraula “Chi Kung” o “Qi Gong” està composta pels ideogrames “chi” que significa energia i “kung” que significa treball, ambdues formen, el treball de l’energia.

Aquesta disciplina consisteix en una sèrie d’exercicis que mitjançant el moviment, la respiració i la concentració mental, reforça els òrgans interns, mantenint la salut del cos i la ment i també prevenint malalties.

Exercita les articulacions i els músculs i proporciona la base per a moltes arts marcials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


5 − 5 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO