Projecte “Escola Lliure”, la primera a la ciutat!

16de nov.
2012

A DHIDES tenim l’espai i les idees, les ganes i la motivació, els instruments necessaris i el projecte inicial.

Si esteu buscant un espai educatiu basat en els principis d’ igualtat, llibertat, participació social i solidaritat, us esperem els dijous de 18 a 19:30h a partir del dia 29 de novembre de 2012, veniu, informeu-vos i participeu, és tota una oportunitat!

Obrim un espai perquè participeu des de l’inici amb aquest projecte: una escola lliure per a famílies amb nenes i nens de 0 a 6 anys.

Per inscripcions es pot omplir el formulari d’aquesta pàgina, o directament a l’ESPAI DHIDES (Pl. dels Àngels núm.2 de Tarragona).

Per qualsevol consulta o aclariment també podeu trucar al 685151013 (Rosa Casas).

*Per utilitzar l’espai, fer les activitats i adquirir productes o serveis cal associar-se a DHIDES (25€ / trimestrals que es faran efectius els mesos de novembre, febrer, maig i agost). Amb la teva col·laboració continuarem treballant per la igualtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


6 + 4 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 1. Bon dia,
  Sóc Clara Puig, mestra en Educació Infantil per la Universitat Rovira i Virgili. Disposo de la menció d’Atenció a la Diversitat (l’antigament anomenada Educació Especial) i el nivell B1 de llengua anglesa i actualment estic estudiant pel nivell avançat, tinc el nivell nadiu de català i domini expert de castellà.

  Des de l’any 2009 tinc el títol de Monitora d’activitats en el lleure infantil i juvenil i experiència en el sector des d’aleshores. He treballat també com a vetlladora i he realitzat dos pràcticums a diferents escoles.

  Estic interessada en treballar amb vostès però no sé si aquesta és la forma en que m’he de posar en contacte amb l’associació. És per això que els envio aquest comentari, per si em poden informar d’on he d’enviar el meu CV i si estan interessats.

  Gràcies,

  Atentament

  Clara Puig

  • Hola Clara moltes gràcies pel teu missatge.
   Pots trucar a la Rosa, la nostra presidenta, al tfn: 685 151 013 o escriure-la al mail: associaciodhides@gmail.com. Ella t’atendrà i et resoldrà tots els dubtes. També pots passar-te per l’associació de dilluns a divendres. MATÍ: de 10 a 13h TARDA: de 17 a 20h. Ens trobaràs a la Plaça dels Àngels de Tarragona (a tocar de la plaçá del Rei).

   Salut!!

Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO