Dansa en família

14nov
2012

Avui vine a provar gratuïtament què és dansar en família!

Si ets pare, mare, tiet, tieta, avi, àvia i tens un petit o una petita a casa d’entre 1 i 10 anys vine a DHIDES i comparteix un espai de dansa. Aprendem a expressar-nos amb el cos i trobarem noves formes de relacionar-nos amb els nostres fills i filles, nebots i nebodes, o néts i nétes.

Les classes estan previstes tots els dimecres de 16:45 a 18:15h o els dissabtes d’11 a 12:30h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


− 2 = 4

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
Disseny web per Anduluplandu i Mènsula STUDIO